My Bike Life Blog

Zoveel leuks weer mee mogen maken :-)


Home 2009/10 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022

The Bikes in my Life

2011

Neef-Eifel sept 2011

foto

foto's >fotos routes > routes

Het is echt ongelooflijk, dit motorseizoen heb ik zo ontzettend veel geluk met het weer gehad, ook nu weer na weken somber rotregenweer thuis, hebben we het hele weekend superweer gehad. Alleen maandags terug in Nederland door een paar hele heftige buien heen moeten worstelen. We hebben weer fantastische routes gereden, veel moois gezien. Deze keer weer 'on tour'met Ed, Marcel, Fred, René en Maurice. Zaterdagavond hebben we ons even goed uit kunnen leven op het Weinfest in Bremm, wat een belevenis, het wandelingetje terug ook trouwens. Zo leuk ook dat Nicola (motorvriendin uit Bonn) gezellig zondag en maandag met ons mee op pad is geweest. Overnachten deden we in Pension MonaLisa in Neef (aanrader)aan de Moezel,een leuk gezellig net pension, heerlijk ontbijtje, waar Marion echt moeite voor je doet om het je naar de zin te maken. Weer veel mooie herinneringen aan een héérlijk, gezellig
Oostenrijk - TriumphTriweek juni 2011

Image

foto's >fotos routes > routes

Yippie!! alweer een motortrippie!!! Deze keer op weg naar de TriumphTriweek, een week lang één grote motorhappening. Zo'n half jaar van tevoren had ik de kamers al geboekt bij Haus Scharler, erg gezellige gastvrije familie waar een gemoedelijke huiskamersfeer je een lekker thuisgevoel geeft. Ondanks de ontzettend slechte weervoorspellingen zijn wij (geluksvogels) op de heenreis de buien en druppels misgereden. De eerste overnachting was in Britten vonden we wel toepasselijk en de tweede in Überlingen aan de Bodensee, waar we weer toevallig in een supergezelligfeest terecht kwamen, goede band en ondanks de heftige buien ontzettend naar ons zin gehad. De Großglockner was weer echt een hoogtepunt, geweldig weer waardoor de fantastische vergezichten helemaal een genot voor het oog waren. De Tridays waren weer supergezellig, overal motorgerelateerd vermaak, leuk entertainment, erg goede bands. Zo bijzonder ook dat we weer een aantal mensen van twee jaar terug ontmoette, waar we het weer erg gezellig mee gehad hebben. Al met al was het een Supermotorvakantie!!
Treis-Karden (Moezel) mei 2011

Image

foto's >fotos routes > routes

Vrijdag de 13e Mei 2011 ( O, God als dat maar goed gaat!) Na een warm afscheid vertrek ik vanuit Adenau( Eifel )op weg naar Bike-inn, een erg knus-gezellig motorhotel in Treis-Karden( Moezel), waar ik me bij de Piet en Mies-motorgroep voeg. Na een week solo is het wel héél even omschakelen, zo ineens met z'n 40-en. Vrijdag's avond gezellig met z'n allen aan de BBQ, een radlertje, spekkies, gezelligheid, nog steeds mooi weer,Super tevreden! Voor zaterdag had ik weer een mooie route uitgezocht die ik samen met een gedeelte van de groep gereden heb. Die middag voor het eerst in anderhalve week een heftige bui gehad, waarbij het nog lastig was om in de heftige wind m'n regenjasje aan te krijgen, maar uiteindelijk toch gelukt. S'avonds een gezellige schnitzelavond en een leuk afterdinnerwandelingetje langs de Moezel. De volgende dag weer terug op huis aan,op een paar kleine buitjes na goed weer gehad en weer lekker gereden. Op naar de volgen trip!

Adenau (Eifel) mei 2011

Image

foto's foto routes kaart

5 Mei 2011, bevrijdingsdag ( zo toepasselijk ) even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Met m'n motormatties Jarno en Rob op weg naar Adenau/Breidsscheid. Van tevroren had ik een kamer met ontbijt voor ons geboekt bij "Hotel an der Nordschleife" en kwamen we terrecht in een geweldig appartement met terras en uitzicht op de Nordschleife, ontzettend aardig en gastvrije mensen, zeer vriendelijk geprijsd en wat een feest om zo dichtbij de ring te zitten. Alles bij de hand,garage voor de motoren, grill-kippetjes!!, ontzettend mooie omgeving voor fantastische motortochten, fraaie wandelwegen en dan ook nog eens gigantisch mooi weer gehad, wat heeft een mens nog meer te wensen. Rob en Jarno zijn zondagochtend op huis aan gegaan en ik ben er nog de hele week gebleven.Ik heb het er echt ontzettend naar m'n zin gehad. Héél veel moois gezien en hele mooie routes gereden, waarvan ook een paar geheel en gedeeltelijk van de Motorvision-site gedownload, waarvoor nog mijn dank, zeker een aarader!

Image