My Bike Life Blog

Zoveel leuks weer mee mogen maken :-)


Home 2009/10 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022

The Bikes in my Life

2012

14 t/m 17 sept 2012sept 2012

Möntenich - Eifel

foto

foto's >fotos routes > routes

Deze keer op pad naar Hotel-restauran "zum Elztal" in Möntenich (Eifel), een gezellig gemoedelijk schoon en gastvrij hotelletje, waar je héérlijk kunt eten. Zaterdag met goed weer (alweer) een mooie route gereden via Burg Stahleck in Bacharach en 's avonds naar een geweldig gezellig weinfest in Pommern, waar Ed zich giga uitgeleefd heeft en wel een beetje erg brak de volgende dag begon. Zondag een route naar de Nordschleife, altijd leuke reuring daar, genoeg te zien aan motoren en auto's ect. Jan en Nicola gingen vanaf hier richting huis en wij nog een tourtje richting Möntenich en de volgende dag weer op naar huis.

foto

31 aug t/m 3 sept 2012

"Beim Langen" in Warstein

Image

foto's >fotos

Vrijdag 31-8-12, onweer storm regen hagel.., omdat de weerverwachtingen voor de dagen erna super zijn ,besluit ik na veel twijfel toch met m'n Tijgertje op pad te gaan. Tjonge het was best wel even een gevecht om in Warstein totaal verzopen aan te komen, het warme gastvrije welkom maakt een hoop goed. "s Avonds naar de Montgolfiade- feest, waar het vanwege het slechte weer erg rustig was. Later door naar een gezellig kroegje in Warstein. Zaterdag 1-9-2012, fantastisch weer!!! Bij Welli en Jutta langs geweest, zo leuk om hen ook weer even gezien te hebben, daarna mooie route gereden. s'Avonds naar de Nightglow, wauw wat een happening, gevolgd door vuurwerk en toen weer op naar de feesttent waar het een gezellige drukte was! Zondag 2-9-2012, alweer mooi weer. Op naar de Lörmecke Turm, even de alcohol eruit wandelen. Boven van het fantastische uitzicht genoten. s'Avonds bij het Torhaus am Möhnesee gegeten, fantastisch restaurant met een echt ongelooflijk mooie sprookjesachtige tuin. Maandag 3-9-2012, alweer lekker weer en jammer genoeg weer op naar huis. Alweer een fantastisch weekend, veel leuke gezellige mensen ontmoet.

Image

Triumph Tridays juni 2012

Image

foto's >fotos

Yippie! weer op weg naar de Tridays, geweldig motorevent. Deze keer met Ukkie, m'n "hagel"nieuwe autootje. De eerste avond dat Ukkie buiten stond (hij hokt samen in de garage met Tijgertje en Skeetje), heeft hij een gigantische hagelbui overzich heen gekregen, niet normaal meer, heb echt nog nooit zoiets meegemaakt. Gelukkig alleen maar lichte goed repareerbaare schade opgelopen. De Tidays waren als altijd, geweldige gekke gezelligheid! Hoop bekenden van de voorgaande jaren weer ontmoet en een fantastisch gezellig weekend met ze gehad. Deze keer een appartementje gehuurd van Hotel Garni Hüttl in Neukirchen met een superontbijtje. Mooi, schoon en een super attente gastvrije- gastvrouw. Hiervandaan ben ik door gegaan om een weekje te bergklauteren in Rauris, foto's hiervan staan onder links/leuks

Image

Treis-Karden Bike-inn 12-5-2012

Image

foto's >fotos routes > routes

Deze keer weer op naar de Piet en Miesgroep, altijd gezellig. De avond tevoren gebeld naar Bike-inn of er misschien nog een slaapplaatsje voor mij was. Herman heeft het super voor mij geregeld, ik sliep bij de overburen en het ontbijt en BBQ bij Bike-in, geweldig gemoedelijk gezellig motorhotel waar je echt meteen een heerlijk thuis gevoel krijgt. 's Avonds een lekkere BBQ en daarna een interessante avondwandeling langs de moezel. De volgende ochtend de groep uitzwaaien en zelf een erg mooie tocht gereden, super weer gehad. S'middags kwam Nicola vanuit Bonn, op haar supergave nieuwe SpeedTripple, na haar werk naar mij toe en hebben we samen lekker gegeten en weer even heerlijk bijgekletst, ontzettend gezellige middag/avond. Next day, héérlijk weer, erg mooie tocht gereden met als tussenstop, hoe kan het ook anders, de Nordschleife! Daar moet ik gewoon altijd even langs, hier waren de trainingen voor de 24h-rennen aan de gang, geweldig spektakel om te zien. Die entourage en bedrijvigheid vind ik altijd zo heerlijk om te bekijken. Alweer een héérlijk weekend met m'n Tijgertje, leuke mensen ontmoet en geweldig mooi gereden.

Image

Altenahr (Eifel) april 2012

Image

foto's foto routes kaart

Vrijdag de 13e april, gelukkig ben ik niet op die manier bijgelovig. Het is redelijk weer, op naar Hillegom om daar de spikspinternieuwe Triumph Tiger Explorer 1200 van Rein op te halen en hupsakee meteen door naar de Eifel, om hem daar lekker in te rijden. Tijdens m'n vorige tochtjes was ik al een aantal keren in Altenahr langs Gasthaus am Tunnel gereden, zag er aantrekkelijk uit en leuke recensies over gelezen, dus daar maar eens op de bonnefooi proberen te overnachten. We werden gigantisch hartelijk ontvangen, zeer gastvrij en op een leuke enthousiaste manier onderhouden. Vrijdag's met het avondbuffet meegegeten, dat was echt super! Zaterdag's heerlijk gereden, een mooie route had ik van www.motorvision.nl gedownload. Ongelooflijk maar waar, weer helemaal droog gereden, de buitjes helemaal misgereden. Ik voel mij dan altijd zo'n geluksvogel. Zondags terug naar huis, ongelooflijk koud!!!! en een harde wind, pfff dat was soms wel eventjes afzien. Al met al een zeer goede start van het motorseizoen 2012Track T-800 CDI 8 April 2012

Image

foto's foto

Kennismaking en afscheid van een bijzondere motor. Hij wordt n.l. binnenkort ingeruild. 1ste Paasdag, goed weer, wel een beetje koud, vandaag mag ik toeren op de Track T-800 Geweldig!! Zo'n kans krijg je niet gauw, er rijden er maar een paar van rond. Bij een diesel denk je toch gauw aan tuf...tuf..., maar ik moet zeggen dat er best aardig pit in zit. In het begin is het wel even wennen aan de cvt- versnellingsbak, zeer apart gevoel als hij bij het uitrollen in z'n vrij gaat. Verder blijft het vreemd dat m'n linkerhand en voet werkeloos zijn. Maar hij is erg makkelijk en comfortabel te berijden. Een geweldig bijzondere ervaring!!