My Bike Life Blog

Zoveel leuks weer mee mogen maken :-)


Home 2009/10 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022

The Bikes in my Life

2015
24 t/m 28 Sept 2015

Motortrip Treis-Karden Moezel

foto's >fotos routes > routes

Image

Donderdag 24 Sept..Na een nogal hectisch-stressvolle periode komt er gelukkig mooi weer aan en ben nog een paar dagen vrij, dus...Yippie alleen met Goldie op pad. Heb na wat websurfen een aantrekkelijk hotelletje in Treis gevonden en meteen maar geboekt tot zondag. Het weer ziet er goed uit dus hupsakë. De routes heb ik hier en daar van het internet geplukt en een beetje aangepast. Super mooie routes, echt fantastische vergezichten gezien en door fabelachtig-mooie-schilderij-gebieden gereden. Deze keer eigenlijk te weinig gestopt om mooie plaatjes te maken, maar er zitten er toch wel een paar aardige bij. Hotel Reis was in één woord geweldig!!!Super schoon, mooie ruime kamer, heerlijk ontbijtje met uitzicht over de Moezel. Goldie kon er veilig geparkeerd staan in de garage. De familie was zéér hulpvaardig, uiterst vriendelijk, Top! Zaterdag besloten nog een dag bij te boeken, wat gelukkig nog mogelijk was. Fantastisch mooie routes gereden, wel hier en daar "Umleitung" , maar bij gewoon de borden volgen kwam dat vanzelf weer goed. Al met al weer een TopTrip!

Image
20 Sept 2015

Triumph Live Leusden

Image

Image

mijn favoriet

Image

yamaha was er ook

Image

gezellige drukte
19 Sept 2015

Hibra-Aalsmeer-3uurs avondrace

Image

klaar voor de Le Mans Start

Image

en weg....

Image

zijn ze
10 Sept 2015

Met Ploegmaat Bassie on tour in de Veluwe

foto's foto kaart kaart

Image
27 t/m 29 aug

The Wild Hogs on Xt-tour.

v l n r. Jarno, Loek , Dirk en Robbie

Image
22 augustus

Rondje Amstel Meije Bodegraven

foto's foto kaart kaart route route

Image
9 Aug. 2015

Toerrit MotorrijdenMetElkaar foto's fotos

Rij mee.. naar Wijk aan Zee... georganiseerd door JeroenW..

Een zeer geslaagde dag, hele leuke gezellige mensen ontmoet, mooi gereden, Top weer!

Image

Vrijdag 10 juli 2015

14-daagse Motorvakantie -Triumph Tridays 2015

foto's foto film filmpje kaart kaart

Image


De vakantie begon meteen al Top in Varseveld, alwaar een intervieuw en fotosessie plaatsvond voor het motorblad MotorPlus, héél erg leuk om meegemaakt te hebben en ik ben enorm benieuwd en nieuwsgierig naar het resultaat. Hiervandaan vertrekken we riching Buhl(Baden-Baden) waar de hotelletjes vol zaten en we doorverwezen werden naar het Klooster Mariahilf. Geweldig leuke ervaring overnachten in een klooster...zeker een aanrader. Volgende dag verder naar Tetnang, hiervandaan was het plan om via de Timmelsjoch richting de Dolomieten te gaan.We hadden al veel regen gehad en daar sneeuwde en vroor het, de voorspellingen voor de komende 3 dagen waren niet veel beter, dus gooide we de plannen om. we zijn toen via de Deutsche Alpenstrasse richting kasteel Rosenegg gegaan, waar Pieta , Michel, Rob en Astrid 3 dagen zouden zijn en hebben die onwijs gezellig met hun doorgebracht. Vandaaruit via nog een overnachting in Walgau naar De Triumph Tridays. We ( Nicola, Marco,Robbie,Astrid en ik) deelden weer 4 dagen het appartement dicht bij het centrum en hebben het samen weer supergezellig gehad. Het was weer een groot fantastisch motorspektakelFeest met als hoogtepunt de introductie van de T15 by Palatina.Deze werd met een helikopter bij de mainstage neergelaten, Supercool!!! Maandag weer afscheid nemen. Nicola en Marco gaan verder vakantie houden in Italie en Astrid, Robbie en ik rijden geweldig mooi via de Kutai-sattle en de Silvretta naar St.Gallenkirch, waar we overnachten in, het zeker aan te raden, Pension Haus Pazze Nova. . Dinsdags, via alweer een mooie Algautour en de wegen van Astrid en wij ons scheiden, door naar het Zwarte Woud. Kniebis welteverstaan , waar we In Het Klosterhof overnachten. De volgende dag via een stuk Schwarzwalder Hochstrasse en een mooie binnendoortour naar Treis-Karden, overnachten doen we bij Pension Bertolini. Donderdag een zeer oververhitte dag, mijn God wat was dat zweten. s'Ochtends was het nog wel uit te houden. Nog mooi gereden, bij de Nordschleife in Adenau zo als gewoonlijk, nog even een lekkere bak koffie gehaald. Binnendoor tot vlak bij Aken en toen de snelweg op.Waar de buitentempmeter van Robs GS op een gegeven moment zelfs 42 graden aangaf, wat echt niet meer zo comfortabel was. Gelukkig is iedereen weer Safe thuisgekomen en hebben we echt weer een geweldige motorvakantie achter de rug. Heél mooi gereden en weer veel leuke mensen mogen ontmoeten.


Goldie in de Motorplus 14

week 29/30 - 13 t/m 26 juli 2015

Image

Image
Zondag 19 juli 2015

XT-Day

fotos fotos route route kaart kaart

Image

De dag begon met veel regen, 's middags klaarde het gelukkig op. Mooie route gereden, thanks to tourguide "Jarno" ...Super mooie route! Hier en daar wat overtredinkjes gemaakt, geweldige motor!

Image
Vrijdag 10 juli 2015

Proefrijden op de BMW S 1000 XR

Fantastische motor, geweldige ervaring!

Image
Motorweekend Treis-Karden

8 t/m 11mei 2015

foto's fotos routes routes kaart kaart

Image


Vrijdag 8 mei, 4 dagen vrij in het vooruitzicht en de weersvoorspelling voor de Moezel zijn gunstig, dus ga ik op pad. Voor de eerste maal een lang weekend sturen met Goldie. Mooie route gemaakt, tot Aken snelweg en vanaf daar mooie stuurweggetjes binnendoor. Ik ben nog maar net van de snelweg af en rij daar "figuurlijk" tourerfahren-instuctor Herman tegen het lijf. We rijden een tijdje gezamenlijk op en na een lekkere beker koffie "an der Nordschleife" besluiten we verder gezamelijk te touren. De eerste nacht overnachten we bij hotel Brauer in Treis-Karden. zeer gastvrije en ontzettend humorvolle waard, ruime mooie kamers. Schrok me 's nachts alleen een hoedje van de trein die vlak langs het hotel raast, waardoor je bed een soort van mega-trilplaat wordt. De volgende mooie dag, na weer heerlijk gereden te hebben bij "pension Bartolini" terecht gekomen, zeer centraal gelegen in Treis-karden, mooie schone kamers en het eten in het pizza ristorante is echt geweldig héérlijk. Zondags alweer mooi weer en alweer een super mooie tour gereden.'s Avonds gezellig bij "La Mula" met Herman (wat kan die man ongelooflijk veel kletsen) gegeten. Maandag 11mei, de terug tocht,. Tot de Nordschleife nog met Herman opgereden.Daar nog even gezellig met Rita gebabbeld.Na de koffie gingen Herman en ik ieder ons eigen weg vervolgen. Het was weer een bijzonder mooi leerzaam weekend, leuke interessante mensen ontmoet en geweldig weer gehad. Ook het rijden met Goldie was Super!.