My Bike Life Blog

Zoveel leuks weer mee mogen maken :-)


Home 2009/10 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022

The Bikes in my Life

2010 / 2009

Esch (Eifel) sept 2010

foto

foto's >fotos routes > routes

Het laatste motorweekend van 2010. De jongens hebben een voordelig pensionnetje "Gasthaus Stabel" in Esch uitgezocht in de Eifel. Bij aankomst was wel duidelijk waarom zo voordelig,wel schoon en het eten was goed,verder zijn we niet zo veeleisend. De eigenaresse deed erg haar best om het ons naar de zin te maken. De garage was één puinhoop (zie foto's)en heb Tijgertje buiten laten overnachten, maar goed ook daar de volgende dag de garagedeur niet meer open te krijgen was, hilariteit alom, na veel geëtter, toch de deur open gekregen zodat Simon en Maurice hun ijzeren ros konden pakken en we op pad konden. We hebben hele mooie routes gereden de 2e dag via de moezel naar de Nurburgring/nordschleife(altijd gaaf! ).Dag 3 via mooie route naar De Wallenborn , een natuurlijke Eifel-geiser. Na weer een mooi stukje touren aangekomen bij de waterval Dreimuhlen in Hillesheim. Een leuk wandelingetje er naar toe, altijd lekker even de benen strekken. Via een ofroad-riviercrossing teruggelopen,en weer een mooi stukje route naar het gasthaus. Alweer een héél gezellig motorweekend.

foto

Krautscheid sept 2010

Image

foto's >fotos routes > routes

Dit keer weer een weekendje Eifel. Ik ben heerlijk 5 dagen vrij en besluit daarom een dagje eerder te vertrekken. Zo'n pech!de meerijdende collega strandde net over de grens met een kapotte cardan, dus moest ik later alleen verder. Eerst naar Lutzerath, Hotel Maas, geweldig hotel! Ik kom er altijd graag,heerlijk eten! De volgende dag met Rob,Loek en André afgesproken in Adenau, de Nordschleife( daar moet ik gewoon altijd even langs, een grillkippetje scoren) Toen op naar Krautscheid, Hotel Islekhöhe, waar later de rest van de Piet en Mies groep aankwam. Mooi hotelletje, schoon, mooie kamers, grote garage voor de motoren. Zaterdags een mooie route gereden, lekker weer gehad, erg gezellig weekendje

Image

Schotland juni 2010

Image

foto's >fotos

Wat een ongelooflijk geweldig mooi land!!!! Natuurlijk had ik dat al van velen gehoord, maar het zelf te mogen zien/ervaren was fantastisch. We zijn georganiseerd gegaan via Motoerit, met Piet en Mies, vandaar dat ik de route's niet heb kunnen plaatsen. Het was allemaal zeer goed geregeld, mooie routes en zeer goede hotels. Zelfs in een kasteel overnacht, super de luxe. De overtocht was nogal woellig,wat tot gevolg had dat ik de volgende 2 dagen, ontzettende zeebenen had. Gelukkig merk je dat alleen met lopen, op m'n Tijgertje had ik nergens last van. Het links rijden was in het begin wel even wennen. Elke bocht naar rechts(terwijl ik goed links zat) schrok ik me toch een rotje wanneer er een tegenligger aankwam. Loch Ness vond ik wat tegenvallen we hebben daar echt véél mooiere meren gezien, daarintegen was Skye waanzinnig mooi. De Dukespas was echt super om te rijden. De schoonheid van dit land is echt bijna niet in woorden uit te drukken, mocht je de kans krijgen, zeker doen!!

Image

Zell juli 2010

Image

foto's >fotos routes > routes

Via hotelspecials eens rondgeneusd en een leuk (motor)hotelletje gevonden."Hotel Pinochio" in Zell.Geweldige service, ik kon, op het laatste moment, de boekingsdatum niet nakomen vanwege een heftig buikgriepje, het werd zonder problemen omgezet naar een paar dagen later. Het eten was er echt superieur, alles vol enthousiamse bereid en opgediend,erg leuk gastvrij personeel.Geweldig weer gehad, zelfs een beetje aan de warme kant 32+.Heerlijk om dan op het terasje aan de Moezel een koele radler te kunnen downloaden.Mooie omgeving om te touren, wandelen ect.

Image

Triumph Tridays 2009

foto's foto

Image


Image